x

O meni

[:rs]Mislim da sam ovaj svoj sajt pravila jedno hiljadu puta, i dok zavrsim jednu verziju već mi se više ne sviđa i počinjem da pravim novu. Nikad nisam došla do dela kada zaista treba da napišem nešto o sebi i šta ustvari želim da Vam predstavim. Mislim da je konačno došlo vreme i za to.

Zovem se Jelena Popović nekada Nikolić. Brend SuperCica sam pokrenula još 2008 godine. Cela ideja je nastala iz moje životne situacije u to vreme, gde mi je na neki način trebalo da objasnim zašto nemam vremena i zašto radim toliko stvari u isto vreme 🙂

U početku SuperCica je stojala kao brend iza svakog mog softverskog ili dizajnerskog projekta(web ili grafički dizajn). Danas on obuhvata mnogo više. Pored razvoja web i android aplikacija, danas pod ovim brendom radim i stvari koje nemaju veze sa kompjuterima – heklani i pleteni proizvodi i šabloni za pravljenje istih. Zato će i sajt biti tako šaren. Malo ću predstavljati kompjuterske projekte malo ove ručne radove. Možda čak i pokrenem blog, ako budem imala vremena, pa malo pišem kako da programirate ovo, a onda malo kako da heklate ono. Za svakoga po nešto!

Toliko o sajtu, za sada.

A sad o meni. Živim u Beogradu. Imam dve ili tri barabe pored sebe(ako računam i muža u tu bandu) i super se slažemo u svojim zezanjima i druženju 😉
Završila sam Fakultet Organizacionih Nauka 2007 godine, da bih kasnije odlučila da završim i Master studije na istom fakultetu, iz ne znam kojih razloga.
Radim kao Glavni koordinator za projekte (šta god to bilo po nazivu, ja to obično zovem programer) u nekada Železnice Srbije, a sada Srbija Voz. Znam da vam prvo pada napamet “pa šta li tamo uopšte rade” ali najveće svoje iskustvo i znanje sam stekla upravo tamo, pored grupe ljudi za koje stvarno mogu da kažem da su vrhunski u svojoj struci iako nema prilike da se to negde vidi.
A heklanje i pletenje, to je nekako proisteklo iz mlađih dana, kada sam pored svoje nane naučila da heklam, a onda kasnije videla da od toga mogu svašta lepo da napravim.

Toliko o svemu ovome. Nadam se da će vam se svideti ono što imam da vam pokažem.

[:]